Dobrodošli na Međuprojektni forum

Lijep pozdrav šaljem svim sadašnjim i budućim posjetiteljima Movement Strategy Foruma, a posebno onima koji su našli svoj put do našeg malog kutka na njemu! :grin:

Kao forumski ogranak Wikimedija projekata, fokus Međuprojektnog foruma (MF) je na uznapredovanju odnosa, poticanju međusobne komunikacije, a time i suradnje između svih članova projektnih zajednica na domenama BS, CNR, HR, SH i SR. Teme objava koje se ovdje mogu pokrenuti su razne, a neke su od njih: informiranje o novostima (ticali se pojedinih, domaćih ili svih projekata), širenje glasa o i poticaju održavanja višeprojektnih uređivačkih akcija, kampanja, takmičenja i maratona, koordiniranje zajedničkih pothvata, slobodno postavljanje bilo kakvih pitanja (nove Wikimedijanke i Wikimedijanci: bez ustručavanja! :slightly_smiling_face:), preporuke korisnih alata, objavljivanje novih inspirativnih ideja i sugestija kako dalje s relevantnim projektima ili ovim samim podforumom, itd.

Svi su oblici uzajamno nam razumljivih književnih/standardnih jezika ili narodnih govora, izgovora i narječja/dijalekata dobrodošli na MF! Tematske oznake pri postavljanju novih objava u sklopu MF-a jesu #jezička-pitanja, #tehnička-pitanja, #uređivačke-akcije, #novosti, i po jedan za svaki relevantni projekt, koje možete primijetiti podno naslova ove objave. Sve se oznake na čitavom MS Forumu mogu koristiti na svim njegovim odjeljcima i objavama, pa tako i ove nisu ograničene samo za MF. Objave koje se mogu ticati ovih tematika mogu se naći i u drugim odjeljcima/kategorijama MS Foruma, a tamo su najvjerojatnije postavljene zbog šire namjene.

Veselim se pozitivnim ishodima! I ne zaboravite: svi smo sastavni dio Međuprojektnog foruma. Ništa pretjerano, ništa striktno. Slobodno i bez nedoumica otvarajte nove zanimljive teme.

1 Like